Општина Прилеп го реконструира градскиот стадион „Гоце Делчев“ и ќе гради...

Во тек е реконструкцијата на градскиот стадион „Гоце Делчев“. Во моментот се врши покривањето на северната трибина, а распишан е и тендерот со кој се реконструира...

Боеви гаѓања на стрелиштето „Леково“

Во рамките на планските активности на Министерството за одбрана, во среда на 20-ти март 2019 година, во периодот од 08.00 часот до 16.00 часот,...

ПОВИК ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВИ НА СОВЕТОТ НА...

Комисијата за општествени дејности и заштита на правата на децата при Советот на Општина Прилеп распишува повик за предлагање на кандидати за членови на Советот на...