Градоначалникот Јованоски им го честиташе признанието на трите најуспешни менаџерки на...

Трите најуспешни менаџерки од Прилеп за 2017. денеска на покана на градоначалникот Илија Јованоски, беа гостинки во неговиот кабинет. Ирена Јакимоска, сопственичка на прилепската конфекција...

Ирена Јакимоска е новиот претседател на Стопанската комора за Прилеп

Сопственичката на прилепската конфекција со мешовит македонско-англиски капитал „Комфи Ангел“,Ирена Јакимоска од денеска е избрана за претседател на Управниот одбор и на Регионалната канцеларија на Стопанската...

Утре се изведува гаѓање на стрелиштето „Леково“

Во рамките на планските активности, утре од 08.00 до 16.00 часот на гарнизонското стрелиште „Леково“, ќе се изведуваат боеви гаѓања од пешадиско оружје. Од Министерството...