Кампања за подигнување на свеста „Најди време да не биде 5...

Денеска во дворот на СОУ “Ѓорче Петров“-Прилеп, учениците од  струката на гинеколошко – акушерски сестри под менторство на класниот раководител Петра Лукароска, ја организираа...

Здружението „Велосипед 2015“ ја реализираше CROSS BORDER BIKE TOUR

Општина Прилеп и Здружението на љубители  на ридско – планински активности „ВЕЛОСИПЕД 2015“, со финансиска поддршка од Министерството за економија, викендов што измина  ја...

Утре боево гаѓање на стрелиштето „Леково“

Полициската станица од општа надлежност – Прилеп, им соопштува на граѓаните од општина Прилеп дека согласно годишната програма, утре, среда 9.октомври во периодот од...