НАСТАНИ

Одржана 11-тата седница на Советот на Општина Прилеп

Советот на Општина Прилеп денеска ја одржа 11 седница на која присуствуваше и градоначалникот Борче Јовчески чие присуство беше повод за поставување на советнички...

Прилеп одбележа 119 години од загинувањето на Гоце Делчев и 110...

Денес на 4 мај одбележуваме два значајни датуми за Република Македонија а тоа се 119 години од загинувањето на Гоце Делчев и 110 години...

ОГЛАСНА ТАБЛА

СООПШТЕНИЈА

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК