НАСТАНИ

Средба на градоначалникот Илија Јованоски со директорот на компанијата „Тиго Фајнанс“

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски оствари деловна средба со извршниот директор на компанијата „Тиго Фајнанс“, Филип Димитровски. Целта на средбата беше продлабочување на соработката на...

Градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски, денеска во својот кабинет оствари...

На средбата се разговараше за можностите за остварување соработка помеѓу Општина Прилеп и ЕБРР, првенствено за изработка на проекти за функционални сообраќајни решенија за...

ОГЛАСНА ТАБЛА

СООПШТЕНИЈА

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК

ЈАВНИ НАБАВКИ