Во вторник Граѓански парламент

Во вторник (09.07.2019 година)  во 19 часот во големата сала на Општина Прилеп, на иницијатива на градоначалникот Илија Јованоски. Вратите на Општина Прилеп се отворени за сите граѓански здруженија и граѓани од Прилеп и сите населени места, кои што припаѓаат на општината. Во фокусот и на овој Граѓански парламент ќе бидат проблемите со кои што се соочуваат здруженијата и граѓаните од целата општина. Целта е што поскоро решавање на проблемите и подобрување на условите и квалитетот на живот на сите граѓаните.