НАСТАНИ

Градоначалникот Јованоски и заменикот министер Павлески извршија увид во спроведувањето на...

„Не само нашата држава, туку најголемиот дел од светот е соочен со пандемијата со коронавирусот. Владата презема низа на мерки и постојано испраќа препораки до граѓаните...

Градоначалникот Јованоски: Сите сме заедно во борбата со ова денешно зло,...

За жал ги имаме и првите два потврдени случаи на заразени со коронавирус во нашата општина – истакна на денешната пресконеференција градоначалникот на општина Прилеп, Илија...

СООПШТЕНИЈА

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК