Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, понеделник 7 септември

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 5 нови случаи на коронавирус, а 7 лица оздравеле од заразната...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, сабота 5-ти септември

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 8 случаи на заболени од коронавирус, а 4 лица оздравеле од...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, петок 4 септември

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска до 11.00 часот, во општина Прилеп има 12 нови случаи на коронавирус, а 4 лица...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, среда 2 септември

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 8 нови случаи на коронавирус, а две лица оздравеле од заразната...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, вторник 1 септември

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 15 нови случаи на коронавирус и сите се со лесна клиничка...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, понеделник 31 август

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп нема нови случаи на коронавирус, а 3 лица оздравеле од заразната болест; ...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, четврток 27 август

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 5 нови случаи на коронавирус, а едно лице оздравело од заразната...

Втора фаза на теристичка дезинсекција против комарци

Им се соопштува на граѓаните на Општина Прилеп дека на ден 31.08.2020 година (понеделник), во периодот од 20:00 до 24:00 часот на територијата на...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, вторник 25-ти август

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 15 нови случаи на коронавирус; Бројот на активни случаи изнесува 77,...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, понеделник 24-ти август

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 8 нови случаи на коронавирус, а од заразната болест оздравеле две...