Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, среда, 21 октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 38 нови случаи на коронавирус, а 13 лица оздравеле од заразната болест; Од...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, сабота,17-ти октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 16 нови случаи на коронавирус, 6 лица оздравеле од заразната болест...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, четврток,15-ти октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 25 нови случаи на коронавирус, а 14 лица оздравеле од заразната болест; Бројот на...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, среда,14-ти октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 24 нови случаи на коронавирус, а 8 лица оздравеле од заразната...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, вторник,13-ти октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп нема нови случаи на коронавирус, а 7 лица оздравеле од заразната болест; ...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, петок, 9-ти октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 14 нови случаи на коронавирус, а 9 лица оздравеле од заразната...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, среда, 7 октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 5 нови случаи на коронавирус, а 14 лица оздравеле од заразната...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, понеделник, 5-ти октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп нема нови случаи на коронавирус, а 7 лица оздравеле од заразната болест; ...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, сабота 3-ти октомври

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 12 нови случаи на коронавирус, 3 лица оздравеле од заразната болест а...

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, вторник 29-ти септември

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има 2 нови случаи на коронавирус, а 8 лица оздравеле од заразната болест; Бројот...