Соопштение на в.д директорот на ЈП за ПУП, Зоран Јовески

Директортот на Јавното претпријатие за просторно и урбанистичко планирање, денес преку соопштение подетално ја презентираше одлуката на Советот за корекција на времетраењето на паркингот во зоните „Б“ и „Ц“ во централното градско подрачје.

Оваа одлука е донесена како резултат на сеопфатна анализа на ова јавно претпријатие, а соопштението во целост можете да го погледнете во следното видео: