Известување за технички неисправна вода – 17.10.2023

Општина Прилеп ги известува граѓаните дека водата од мерното место  локален водоснабдителен систем Канатларци – бензиска – водоводна мрежа и л.в.с.Лагово – Петрески Тоде – водоводна мрежа не одговара за употреба.

 

17.10.2023

Општина Прилеп