Tag Archives: Илија Јованоски

„Не е избркан и нема да биде избркан, ниту еден вработен во администрацијата!“

„Ниту сум избркал, ниту имам намера да бркам некого. Да појаснам за што станува збор. Договорите што претходниот градоначалник им ги склучил на шеесетина лица, изминаа на 31 декември. Со истекот на договорите, заврши и работата на тие лица. Претходниот градоначалник сметал дека нивниот ангажман треба да биде до 31.12.2017 …

Прочитајте повеќе »