Прилеп со богата програма го одбележува 11-ти Октомври

Општина Прилеп има предвидено низа настани, активности, турнири и фестивали во склоп на програмата за одбележување на 82 години од почетокот на народното востание и борбата за ослободување на македонскиот народ од бугарскиот фашистички окупатор.

Ве покануваме, заедно да го одбележиме и чествуваме големиот државен празник 11 Октомври!