Летен концерт на детскиот хор „Мали Ангели“

Пред голем број на публика, вечерва на камената бина, се оддржа детската музичка манифестација, летен концерт на градскиот детски хор „Мали Ангели“.

Малите Ангели ги исполнија срцата на посетителите и публиката на концертот. Целта на хорот Мали Ангели е да ја развива музичката култура кај децата во Припел и Македонија, да им отвори на најмладите од овој град нови хоризонти и да ги воведе во тајните на хорското пеење

Хорот, функционира од 2009-та година, каде членуваат 36 деца на возраст од 9 до 12 години.