Известување

Согласно Законот за Локална самоуправа, Општина Прилеп ги известува сите граѓани дека утре, 28.10.2021 година (четврток), со почеток во 12.00 часот во големата сала на Општина Прилеп ќе се одржи конститутивна седница на Советот на Општина Прилеп, која ќе биде отворена за јавноста.

Воедно Општина Прилеп ги известува сите заинтересирани граѓани кои сакаат да присуствуваат на конститутивна седница на Советот на Општина Прилеп, заради здравствена заштита да ги почитуваат протоколите за заштита од КОВИД 19.

Со почит
Општина Прилеп

Преземете го решението за седницата