Изведување на гаѓање на гарнизоно стрелиште „Леково“ – Прилеп

Се известуваат граѓаните на Општина Прилеп дека на ден 03.11.2022год.  од 10:00 до 14:00 часот на стрелиштето „Леково“  ќе се изведуваат боеви гаѓања од пешадиско оружје.