Утре се изведува гаѓање на стрелиштето „Леково“

Во рамките на планските активности, утре од 08.00 до 16.00 часот на
гарнизонското стрелиште „Леково“, ќе се изведуваат боеви гаѓања од пешадиско оружје. Од Министерството за одбрана информирааат да не се изведувааат дополнителни активности на оваа локација во овој период, за да не дојде до несакани последици.