Соопштение за исправност на вода за пиење

Предмет: Известување

Општина Прилеп ги известува граѓаните дека водата од мерното место локален водоснабдителен систем Ореовец – јавна чешма сред село – водоводна мрежа, л.в.с. Плетвар – јавна чешма – водоводна мрежа, Плетвар – крајпатна чешма Че – водоводна мрежа и л.в.с. Беловодица – двор – водоводна мрежа, не одговара за употреба.

Општина Прилеп