Соопштение

Секторот за внатрешни работи (СВР) Битола ги известува граѓаните дека во четврток (07.12.2017г.) од 09.00 од 16:00 часот, на стрелиште Леково- Прилеп ќе биде спроведено пробно испукување со оружје од физички лица од Прилеп, Долнени и Кривогаштани.

„Се замолуваат граѓаните да се воздржуваат од движење на тоа подрачје во критичното време“, порачуваат од СВР – Битола.