Со средства на театарот „Чин 4 Сцена 5“, променета дограмата во Дневниот центар „Ѕуница“

Денеска во Дневниот центар „Ѕуница“ беше означен крајот на првата етапа од најавената донација на театарот „Чин 4 Сцена 5“, чии средства од продажбата на влезници за претставата „Викенд на мртовци“ беа наменети за промена на дограмата во Дневниот центар.