Продолжуваат градежните активности во општина Прилеп

Продолжуваме со градежните активности на улиците во општина Прилеп.

Започнаа подготовките за рехабилитација и асфалтирање на нови улици. После високите температури кои што го зафатија нашиот регион и законските регулативи кои што ја ограничуваа работата на отворено, деновиве продолжуваме со континуитетот во работата.

Ја подобруваме патната инфраструктура во секој дел од нашата општина!

 Со почит, Општина Прилеп.