Ќе се изведува гаѓање на стрелиштето „Леково“

Во рамките на планските активности, на 23.05.2018 година од 08.00 до 16.00 часот на гарнизонското стрелиште „Леково“, ќе се изведуваат боеви гаѓања од пешадиско оружје. Од Министерството за одбрана информирааат да не се изведувааат дополнителни активности на оваа локација во овој период, за да не дојде до несакани последици.