Анѓушев: Најдено е решение за „Еурокомпозит“

Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски денеска остварија средба со претставници на вработените и менаџментот на фабриката за наменско производство „11.Октомври-Еурокомпозит“. Вицепремиерот Анѓушев, кој подолго време го водеше процесот на преговори со потенцијалните инвеститори, како и со вработените во прилепски „11.Октомври- Еурокомпозит“, … Продолжи со читање Анѓушев: Најдено е решение за „Еурокомпозит“