Резултати од вчерашните натпревари за турнирот во мал фудбал „Свети Никола“

Резултати од вчерашните натпревари на светиниколскиот турнир 27 декември ( среда ) :

 

СЕНИОРИ – 1/2 ФИНАЛЕ

19.30 часот “Марфил” – “Мите Транс“    4:1
20.30 часот “2006 Зоки” – “Волци“    2:0

 

Распоред за денешните натпреварите за турнирот во мал фудбал 28 декември ( четврток ) :

Парови за ФИНАЛЕ и за 3 – место Сениори ,
Финале – Ветерани и Финале – Пионери генерација 2005

Ветерани – ФИНАЛЕ

18.00 часот “Портал“ – “Златна рака“

Доделување на наградата за прво место во Ветерани

Пионери – финале генерација 2005

18.50 часот “Кафе Вирус“ – “Победа“

Доделување награди на Пионери – Генерација 2005

20.00 часот Културно – забавно – спортска манифестација

СЕНИОРИ – за 3 место

20.30 часот натпревар за 3 – место во сениори

СЕНИОРИ – ФИНАЛЕ

21.20 часот ФИНАЛЕ – сениори

Доделување награди за најдобар голман, стрелец и најдобар играч како и награди за трите најдобро пласирани екипи во сениорска категорија.