Резултати и табели од петтиот ден од турнирот во мал фудбал „Св. Никола“

Вчера се одиграа 15 натпревари во рамките на 5-тиот ден на турнирот во мал фудбал „Свети Никола“ во Прилеп.

Резултати од вчерашниот ден :

ПИОНЕРИ генерација 2005

10.00 часот „Дониа“ – „Кабелнет“ 2:1

10.40 часот “Кафе Вирус” – “Победа” 1:1(4 -2) пенали

ПИОНЕРИ генерација 2006

11.20 часот “Ла Костас -Победа” – “Меди Колароски” 4:0

ПИОНЕРИ генерација 2005

12.00 часот “Дониа“ – “Победа” 0:3

12.40 часот “Кабелнет” – “Кафе Вирус” 0:4

ПИОНЕРИ генерација 2007

13.20 часот “Победа” – “Касни Порасни” 1:0

14.00 часот “Теко Солар Јуниор” – “Корзо” 4:0

СЕНИОРИ

16.00 часот “П.С.-Прилеп”–“ФК Црнилиште“ 3:0 слу.

ВЕТЕРАНИ

16.40 часот “Изофас” – “ОМР – Прилеп” 6:0

17.20 часот “Локален Спортски Сојуз” – “Изофас” 1:0

СЕНИОРИ

18.10 часот “Портал” – “Ковалски -Теракота” 0:1

19.00 часот “Црна Река” – “Инфинити” 2:1

19.50 часот “Ковалски -Теракота”–“Црна Река” 1:0(2-4)пен.

20.40 часот “2006 Зоки” – “Мулти Фикс” 5:1

21.30 часот “Скара Балче“ – „2006 Зоки” 3:8