Предадена во употреба пречистителната станица за урбани отпадни води во Прилеп

Во присуство на премиерот Зоран Заев, шефот на Делегацијата на ЕУ во Република Македонија, Самуел Жбогар, министерот за финансии Драган Тевдовски, градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, како и на претставници на Владата, Советот на Општина Прилеп, вработените во ЈКП „Водовод и канализација“ и поголем број граѓани, денеска беше предадена во употреба пречистителната станица за отпадни … Продолжи со читање Предадена во употреба пречистителната станица за урбани отпадни води во Прилеп