Мало новинарство за големи локални теми

„Во Прилеп се врати демократијата!“ Вака коментираа синоќа прилепчани, коишто имаа можност да ја следат отворената трибина на тема:„Како до подобро информирање за иницијативи на граѓани: обука за мало новинарство“,  во организација на НВО „АГТИС“, на која што беше гостин градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, а се одржа на платото пред Градскиот саат во пријатна … Продолжи со читање Мало новинарство за големи локални теми