НАСТАНИ

Реконструкција на цевковод со главен довод на вода од извориште во...

Општина Прилеп започна со реализација на многу важен проект за „Реконструкција на цевковод со главен довод на вода од извориште во местото викано „Пашоски...

Четвртооделенците од ООУ „Кочо Рацин“ во посета на Општина Прилеп

Четвртооделенците од основното училиште „Кочо Рацин“ денеска ја посетија Општина Прилеп и се сретнаа со градоначалникот Борче Јовчески. Посетата на учениците е во рамките...

ОГЛАСНА ТАБЛА

СООПШТЕНИЈА

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК