НАСТАНИ

Честитка на градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски, по повод муслиманскиот...

Почитувани, Во мое лично име и во име на Општина Прилеп, на сите наши сограѓани со исламска вероисповед им го честитам големиот верски празник Курбан Бајрам. Празникот...

Наесен започнува реконструкцијата на фреквентната улица „Мице Козар“

„Со средства од Министерството за транспорт и врски, есенва започнува санацијата и реконструкцијата на улицата ‘Мице Козар’, една од најфреквентните улици во градот“, изјави...

ОГЛАСНА ТАБЛА

СООПШТЕНИЈА

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК