Реакција на прес

Почитувани, Општина Прилеп најостро ги отфрла обвинувањата од страна на лицето Бисерко Тркља кој не е сопственик ни управител на фирмата Нов Феникс Дабал 1...

Состанок на Општинскиот кризен штаб

Општинскиот кризен штаб презема превентивни мерки за заштита на имотите на граѓаните на општина Прилеп На иницијатива на градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, Општинскиот кризен...

ПОВИК ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВИ НА СОВЕТОТ НА...

Комисијата за општествени дејности и заштита на правата на децата при Советот на Општина Прилеп распишува повик за предлагање на кандидати за членови на Советот на...