Меѓународен концерт „Слепите од Балканот свират и пеат заедно“

Сношти во просториите на ЦК “Марко Цепенков“ се оддржа концерт под мотото „Слепите од Балканот свират и пеат заедно“. Овој настан е во серијата меѓународни концерти...

Ќе се гради детски парк на местотот од депонијата позади егејските...

Екипи од Јавното претпријатие „Комуналец“ веќе два дена работат на расчистување на градежен шут и отпад лоциран на улицата „Александар Македонски“, позади егејските згради. На барање...

ПОВИК ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВИ НА СОВЕТОТ НА...

Комисијата за општествени дејности и заштита на правата на децата при Советот на Општина Прилеп распишува повик за предлагање на кандидати за членови на Советот на...