НАСТАНИ

Со искористување на обновливите извори на енергија, Општина Прилеп инвестира во...

Заедно со министерот за локална самоуправа, Горан Милевски и директорот на Пелагонискиот плански регион, Гого Видимче, градоначалникот Илија Јованоски изврши увид во функционирањето на поставените фотоволтаични...

Д-р Вангел Здравески, член на медицинскиот тим кој ја изврши првата...

На покана на градоначалникот Илија Јованоски, денеска Општина Прилеп ја посети д-р Вангел Здравески, најмладиот член на медицинскиот тим кој на Клиниката за кардиохирургија успешно ја...

ОГЛАСНА ТАБЛА

СООПШТЕНИЈА

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК