НАСТАНИ

Прилепската Гимназија „Мирче Ацев“ го одбележа патрониот празник

Со полагање цвеќе на Могилата на непобедените, Алејата на народните херои и пред бистата на Мирче Ацев во училишниот двор, учениците и професорите од прилепската Гимназија...

Касарната „Мирче Ацев“ ја одбележа 77 годишнината од загинувањето на својот...

Со положување цвеќе пред бистата на Мирче Ацев и презентација на дел од опремата и вооружувањето, касарната „Мирче Ацев“ ја одбележа 77 годишнината од загинувањето на...

СООПШТЕНИЈА

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК