Во тек е асфалтирање на улицата „Славеј Планина“

Градоначалникот Илија Јованоски денеска ја посети УЗ „Гоце Делчев“ каде во тек е асфалтирање на улицата „Славеј Планина“ и тампонирање на неколку краци од истата улица.

Градоначалникот Јованоски оствари средба со жителите на оваа урбана заедница кои го запознаа со проблемите со коишто се соочуваат, а воедно изразија благодарност до Локалната самоуправа за брзата рекција во врска со нивниот долгогодишен проблем со улицата на којашто живеат.

Видете и...

Градоначалникот Јованоски на сите православни христијани им го честита празникот Богојавление – Водици

Со желби за многу здравје, љубов и среќа, градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски, на …