Tag Archives: градоначалник Илија Јованоски

Свечена академија по повод патрониот празник на гимназијата „Мирче Ацев“

Свечена академија во театарот „Војдан Чернодрински“ се одржа вечерва, по повод патрониот празник на прилепската гимназија „Мирче Ацев“. Градоначалникот, Илија Јованоски во својата порака до средношколците истакна дека Општина Прилеп и тој како градоначалник, секогаш ќе излезат пресрет на барањата за реализација на новите идеи и планови на гимназијата.

Прочитајте повеќе »