Се одиграа првите 7 натпревари од светиниколскиот турнир

Во спортската арена „Сонце“ синоќа се одиграа првите 7 натпревари од светиниколскиот турнир во мал фудбал. Турнирот го отворија екипите на Полициска станица Прилеп и Коњска сила кој заврши 3 : 1.

Ова се резултатите од вчерашните натпревари :

П.С. – Прилеп – Коњска сила    3 : 1

Мулти Фикс – Скара Балче        4 : 3

Теа Андреа – Теко Солар          1 : 3

Буларт Констракшн – Мит Карнем     8 : 3

Ковалски Теракота – Инфинити         3 : 0

Витаминка – Центар за возила Прва Прилеп   3 : 0

Сливница – ФК „Црнилиште“     6 : 1

 

Распоред на денешните натпревари за турнирот во мал фудбал :

СЕНИОРИ :

19.00 часот – Црна Река – Портал

19.50 часот – Тргачо – ФК Големо Коњари

20.40 часот – Ресторан Т’га за Југ – Мермерен комбинат

21.30 часот – Марфил – Стипта Комерц

ВЕТЕРАНИ

16.30 часот – ОМР Прилеп – Комфи Ангел

17.20 часот – Изофас – Стари Волци

18.10 часот – Портал –Електро елементи-Паркетар Горан

Влезот за сите посетители е бесплатен !