Резултати од вториот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера во Прилеп се одржа вториот ден од турнирот во мал фудбал „Свети Никола“. Сениорите одиграа 4 натпревари, а додека ветераните 3.

Ова се резултатите од вториот ден на турнирот :

СЕНИОРИ

„Црна Река“ – „Портал“    1:4

„Тргачо“ – „ФК Големо Коњари“    2:0

„Ресторан Т’га за Југ“ – „Мермерен ком.“    6:1

„Марфил“–„Стипта Комерц“ службено 3:0

ВЕТЕРАНИ

„ОМР Прилеп“ – „Комфи Ангел“    1:8

„Изофас“ – „Пекара Алсун – Дебреште“    3:0

„Портал“ –„Електро еле.-Паркетар Горан“    3:2

 Распоред на натпреварите за 15.Декември.2017 година ( Петок )

Ветерани
16.30 часот „Локален Спортски Сојуз“ – „Изофас“
Сениори
17.20 часот “Мермерен комбинат” – “Мите Транс”
Ветерани
18.10 часот “Портал” – “Мермерен комбинат”
Сениори
19.00 часот “ФК Црнилиште” – “Коњска Сила”
19.50 часот “Витаминка” – “Дебреште”
20.40 часот “ФК Големо Коњари” – “Лајт Пролетер”
21.30 часот “Бучин“ – „Теко Солар”