Резултати од третиот ден на светиниколскиот турнир

Вчера се одиграа 6 натпревари во рамките на третиот ден од светиниколскиот турнир во Прилеп. Сениорите одиграа пет натпревари, а додека ветераните една.

Резултати од третиот ден на турнирот ( четврток 14.12.2017 ) :

СЕНИОРИ

„Виталиа-Ветаџока” – “Бучин” 4:3

„Мите Транс” – “Млади Таленти” 3:1

„Твинс Транс” – “Плинови Монт” 6:0

„Лајт Пролетер” – “Теа-Тео–Тобако дисконт” 1:0

„2006 Зоки” – “Милакс ИНГ” 3:1

ВЕТЕРАНИ

„Златна рака – Мермерен комбинат” 3:0

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за денес ( петок 15.12.2017 ) :

ВЕТЕРАНИ

16.30 часот „ОМР Прилеп“ – „Локален Спортски Сојуз “

 

СЕНИОРИ

17.20 часот „Мермерен комбинат” – “Мите Транс”

 

ВЕТЕРАНИ

18.10 часот „Портал” – “Мермерен комбинат”

 

СЕНИОРИ

19.00 часот „ФК Црнилиште” – “Коњска Сила”

19.50 часот „Витаминка” – “Дебреште”

20.40 часот „ФК Големо Коњари” – “Лајт Пролетер”

21.30 часот „Бучин“ – „Теко Солар”