Резултати од дванаесеттиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера во рамките на 12-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал се одиграа 5 натпревари, парови за 1/8 финални натпревари во сениори .

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 24 декември ( недела ), парови за 1/8 финални натпревари во сениори :

СЕНИОРИ – 1/8 ФИНАЛЕ

„Твинс Транс ” – “Виталиа – Ветаџока“ 0:3

Ревијален натпревар на женски екипи

„Ковалски – Теракота” – “Мите Транс“ 1:3

„Марфил” – “Милакс – ИНГ“ 4:2

„Теко Солар” – “Плинови Монт“ 2:3

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 25 декември ( понеделник ), парови за 1/4 финални натпревари во сениори :

ВЕТЕРАНИ – 1/2 ФИНАЛЕ

17.30 часот “Портал” – “Комфи Ангел“

СЕНИОРИ – 1/4 ФИНАЛЕ

18.30 часот “2006 Зоки” – “Плинови Монт“

19.20 часот Ревијален натпревар помеќу екипите на ФК Победа , ФК Пелистер и Репрезентација на Македонија

20.30 часот “Марфил” – “Виталиа-Ветаџока“

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 26 декември ( вторник ), парови за 1/4 финални натпревари во сениори и полуфинале во ветерани :

ВЕТЕРАНИ – 1/2 ФИНАЛЕ

18.30 часот “Локален Спортски Сојуз” – “Златна рака“

СЕНИОРИ – 1/4 ФИНАЛЕ

19.20 часот “Мите Транс” – “П.С. – Прилеп“

20.20 часот Пионери – Финале Генерација 2007
“Теко Солар Јуниор” – “Победа“

21.00 часот “Волци” – “Портал“