Резултати и табели од седмиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера се одиграа 4 натпревари помеѓу сениорите во рамките на 7-миот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал.

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 18 декември ( Понеделник ) :

СЕНИОРИ

„Тео-Теа Тобако Дисконт” – “Тргачо“ 2:0

„ФК Големо Коњари” – “Волци“ 0:7

„Виталиа-Ветаџока” – “Теа-Андреа“ 2:1

„Инфинити” – “Портал“ 0:2
Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за среда, 20.декември.2017 година:

Сениори

16.30 часот „Дебреште“ – „Центар за Возила Прва Прилеп“
17.20 часот “Тео-Теа Тобако Дисконт”–“ФК Големо Коњари”
18.10 часот “Тргачо” – “Лајт Пролетер”
19.00 часот “Милакс – ИНГ” – “Скара Балче”
19.50 часот “Мулти Фикс” – “Милакс – ИНГ”
20.40 часот “Ресторан Т’га за Југ” – “Млади Таленти”
21.30 часот “Мите Транс“ – „Ресторан Т’га за Југ”