Резултати и табели од осмиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера сениорите одиграа 7 натпревари во рамките на 8-миот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал.

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 20 декември ( среда ) :

СЕНИОРИ

„Дебреште“ – „Центар за Возила Прва Пр.“ 3:2

„Тео-Теа Тобако Дисконт”–“ФК Големо Коњари” 2:0

„Лајт Пролетер” 0:3

„Милакс – ИНГ” – “Скара Балче” 4:1

„Мулти Фикс” – “Милакс – ИНГ” 2:3

„Ресторан Т’га за Југ” – “Млади Таленти” 2:0

„Мите Транс“ – „Ресторан Т’га за Југ” 0:3

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за петок 22 декември :

ВЕТЕРАНИ

17.30 часот „Пекара Илсун – Дебреште “ – „ОМР – Прилеп“

18.20 часот „Електро ел.-Паркетар Горан “ – „Мермерен комб.“

19.10 часот „Портал“ – „Златна рака“

20.00 часот „Локален Спортски Сојуз“ – „Комфи Ангел“