Резултати и табели од единаесеттиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера во рамките на 11-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал се одиграа 12 натпревари и тоа 6 помеѓу пионерите, 4 кај сениорите и 2 кај ветераните.

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 23 декември ( сабота ) :

ПИОНЕРИ генерација 2007

„Теко Солар Јуниор“ – „ Касни Порасни“ 2:0

„Корзо” – “Победа” 0:0 (2:3) пенали

ПИОНЕРИ генерација 2006

„Алек Палада Фриз. салон”–“Меди Колароски” 3:1

ПИОНЕРИ генерација 2005

„Слаткарница Дизиленд”–“Победа” 1:1 (4:5) пенали

„Кафе Вирус” – “Дониа” 2:1

ПИОНЕРИ генерација 2006

„Ла Коста – Победа”–“Меди Колароски” 3:0

ВЕТЕРАНИ

„Пекара Илсун Дебреште”–“Локален Спортски Сојуз“ 0:3 служ.

СЕНИОРИ – 1/8 ФИНАЛЕ

„2006 Зоки” – “Витаминка“ 4:2

„Ресторан Т’га за Југ” – “Портал“ 2:2 ( 1:3 ) пенали

„Волци” – “Сливница“ 5:0

„П.С. – Прилеп” – “Лајт Прлетер“ 5:2

ВЕТЕРАНИ

„Изофас”–“Комфи Ангел“ 3:6