Резултати и табели од деветтиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера сениорите во рамките на 9-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал се одиграа 8 натпревари, од кои 7 сениорите и 1 натпревар ветераните.

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 21 декември ( четврток ) :

СЕНИОРИ

„Теа – Андреа“ – „Бучин“ неодигран

„Теко Солар”–“Виталиа-Ветаџока” 2:1

„Лајт Пролетер” – “Волци” 1:2

„Сливница” – “П.С. – Прилеп” 1:2

„Коњска сила” – “Сливница” 2:3

„Волци” – “Тео-Теа Тобако Дисконт” 1:0

„Плинови Монт“ – “Мит Карнем” 3:1

ВЕТЕРАНИ

„Златна рака“–“Елек. ел.- Паркетар Горан” 1:1 (2:1) пенали

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 22 декември ( петок ) :

ВЕТЕРАНИ

17.30 часот „Пекара Илсун – Дебреште “ – “ОМР – Прилеп“

18.20 часот „Електро ел.-Паркетар Горан “ – “Мермерен комб.“

19.10 часот „Портал“ –“Златна рака“

20.00 часот „Локален Спортски Сојуз“ –“Комфи Ангел“