7458-rezultati-i-tabeli-od-desettiot-den-na-svetinikolskiot-turnir-vo-mal-fudbal-960×600-2

Видете и...

Градоначалникот Јованоски на сите православни христијани им го честита празникот Богојавление – Водици

Со желби за многу здравје, љубов и среќа, градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски, на …