Резултати и табели од десеттиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера во рамките на 10-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал се одиграа 4 натпревари помеѓу ветераните.

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 22 декември ( петок ) :


ВЕТЕРАНИ

„Пекара Илсун – Дебреште “ – “ОМР – Прилеп“ 6:4

„Електро ел.-Паркетар Горан “ – “Мермерен комб.“ 1:3

„Златна рака“ –“Портал“ 0:1

„Локален Спортски Сојуз“ –“Комфи Ангел“ 3:2

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 23 декември ( сабота ) – ПИОНЕРИ :

ПИОНЕРИ генерација 2007

10.00 часот „ Теко Солар Јуниор“ – „ Касни Порасни“

10.40 часот “Корзо” – “Победа”

ПИОНЕРИ генерација 2006

11.20 часот “Алек Палада Фризерски салон”–“Меди Колароски”

ПИОНЕРИ генерација 2005

12.00 часот “Слаткарница Дизиленд”–“Победа”

12.40 часот “Кафе Вирус” – “Дониа”

ПИОНЕРИ генерација 2006

13.20 часот “Ла Коста – Победа”–“Меди Колароски”

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 24 декември ( недела ) – ПИОНЕРИ :

ПИОНЕРИ генерација 2005

11.00 часот “Дониа” – “Слаткарница Дизниленд”

11.40 часот “Кабелнет” – “Победа”

ПИОНЕРИ генерација 2007

12.20 часот натпревар за 3 место

ПИОНЕРИ генерација 2005

13.00 часот натпревар за 3 место

ПИОНЕРИ генерација 2006

16.30 ч. “Алек Палада Фризерски салон”–“Ла Костас-Победа”

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 23 декември ( сабота ) – Парови за 1/8 финални натпревари :

ВЕТЕРАНИ

16.30 часот “Пекара Илсун Дебреште”–“Локален Спортски Сојуз“

СЕНИОРИ

17.30 часот “2006 Зоки” – “Витаминка“

18.30 часот “Ресторан Т’га за Југ” – “Портал“

19.30 часот “Волци” – “Сливница“

20.30 часот “П.С. – Прилеп” – “Лајт Пролетер“

ВЕТЕРАНИ

21.30 часот “Изофас”–“Комфи Ангел“

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за 24 декември ( недела )
Парови за 1/8 финални натпревари :

СЕНИОРИ

17.30 часот “Твинс Транс ” – “Виталиа – Ветаџока“

18.30 часот Ревијален натпревар на женски екипи

19.10 часот “Ковалски – Теракота” – “Мите Транс“

20.10 часот “Марфил” – “Милакс – ИНГ“

21.10 часот “Теко Солар” – “Плинови Монт“