Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Реновирањето на оградата на мостот кај Автобуската станица

Реализирани капитални проекти