Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Реновиран објектот на Меморијалниот музеј „11-ти Октомври 1941“

Обновата на Музејот „11 Октомври“ во Прилеп, некогашниот участок каде што почнало  антифашистичкото востание во 1941 година.

Период на реализација: април 2011 - октомври 2011 годин.

Инвеститор: Министерството за култура на Р.Македонија и Општина Прилеп.

Реализирани капитални проекти