Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Нова археолошка поставка во НУ „Завод и музеј- Прилеп“

Поставката содржи повеќе од 3.000 археолошки артефакти од праисторијата, па до средниот век

Реализирани капитални проекти