Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Кружен тек кај раскрсницата Солидност

 

Кружен тек кај раскрсницата Солидност каде се вкрстуваат улиците „11 Октомври“ „ Октомвриска“ и „Александар Македонски“. Овој кружен тек кој ќе се протега на асфалтна површина од 4000м2 ќе биде дополнет со булеварска улица со четири ленти, зелен појас, велосипедска патека и пешачки зони.

Реализирани капитални проекти