Општина Прилеп
Општина Прилеп
  • Општина Прилеп Feeds
  • Општина Прилеп Youtube канал
  • Facebook Општина Прилеп

Катна гаража

Во централното градско подрачје е изградена катна гаража со капацитет од 450 паркинг места, која го растеретува сообраќајниот метеж од сообраќајниците. Објектот на катната гаража содржи и комерцијален дел. Инвестиција е вредна 5 милиони и 500 илјади евра

Реализирани капитални проекти